Aanmelden implanon

Voor zowel het plaatsen als verwijderen

Hoe kan ik mij aanmelden voor het verwijderen en /of plaatsen van een implanon?

Aanmelden kan op twee manieren, namelijk online of telefonisch.

Online aanmelden
Online aanmelden kan bij ons heel gemakkelijk via het formulier aan de rechterkant van deze pagina. Indien de gevraagde gegevens zijn ingevuld is het daarna voor onze assistente een kwestie van bellen voor het inplannen van de afspraak.

Na het ontvangen van je online aanmelding krijg je onder knop “verzenden” een bevestiging te zien dat je aanmelding verstuurd is. Onze assistente neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je eerder zorgvragen hebben kun je tussen 09.00 en 16:00 uur contact opnemen via telefoonnummer 06-30 345 346. Voor dringende zaken verzoeken wij je te allen tijden contact opnemen via 06-30 345 346. Voor administratieve vragen verzoeken wij je om contact op te nemen met onze assistente(s). 

Telefonisch aanmelden
Telefonisch aanmelden kan door te bellen met 0224- 781008. Je krijgt dan onze assistente  Fiona of Thalita aan de telefoon. Daarbij is het handig om je BSN-nummer bij de hand te houden. De informatie aan de rechterkant van deze pagina wordt telefonisch gevraagd.

Na de aanmelding
Nadat de afspraak is ingepland versturen wij altijd nog onze informatiebrief met aanvullende informatie.                                                                     

Aanmelden voor zwangerschapsbegeleiding of kraamperiode 

Je kan je aanmelden  zodra je test positief is. Als je zwangerschap al verder gevorderd is kan dat uiteraard ook nog. Zodra we contact met je opnemen om de afspraak in te plannen, krijg je meer informatie over wat de eerste afspraak bij ons inhoudt.

Afspraak maken voor pretecho

Je kan bij Puur verloskundigen ook terecht voor pretecho's. Wil je een afspraak inplannen voor pretecho dan verzoeken wij je een ander formulier in te vullen. Klik op de onderstaande knop om toegang te krijgen tot dit formulier.

Aanmeldformulier Puur verloskundigen