Pretecho afspraak inplannen

Geslachtsbepalende, 2D en/of 3D/4D echoscopie mogelijk

Hoe kan ik een pretecho afspraak maken bij Puur verloskundigen?

Afspraak maken kan op twee manieren, namelijk online of telefonisch.

Online afspraak verzoek 
Online kan je bij ons heel gemakkelijk via het formulier aan de rechterkant van deze pagina alvast je gegevens doorgeven. Indien de gevraagde gegevens zijn ingevuld is het daarna voor onze assistente een kwestie van bellen voor het inplannen van de eerste afspraak.

Na het ontvangen van je online gegevens krijg je onder knop “verzenden” een bevestiging te zien dat je verzoek verstuurd is. Onze assistente neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je eerder zorgvragen hebben kun je tussen 09.00 en 16:00 uur contact opnemen via telefoonnummer 06-30 345 346. Ben je onder zorg bij Puur verloskundigen en heb je dringende zaken, verzoeken wij je te allen tijden contact opnemen via 06-30 345 346. Voor administratieve vragen verzoeken wij je om contact op te nemen met onze assistente(s). 

Telefonisch afspraak inplannen
Telefonisch een afspraak inplannen kan door te bellen met 0224-781008. Je krijgt dan onze assistente  Fiona of Thalita aan de telefoon. Daarbij is het handig om je BSN-nummer bij de hand te houden. De informatie aan de rechterkant van deze pagina wordt telefonisch gevraagd.

Aanmelden voor zwangerschapsbegeleiding of kraamperiode 

Je kan je aanmelden zodra je test positief is. Als je zwangerschap al verder gevorderd is kan dat uiteraard ook nog. Zodra we contact met je opnemen om de afspraak in te plannen, krijg je meer informatie over wat de eerste afspraak bij ons inhoudt.

Afspraak voor spiraal verwijdering en / of plaatsing

Je kan bij Puur verloskundigen ook terecht voor het verwijderen en / of plaatsen van zowel hormoon- als koperspiralen. Lees op de pagina anticonceptie meer over de mogelijkheden. 

Aanmeldformulier Puur verloskundigen