Zwangerschapscursus

Natuurlijk Zwanger Yoga

Hoe kan ik mij aanmelden voor de puur zwangerschapscursus? 

Afspraak maken kan door het online aanmeldformulier hieronder ingevuld te versturen. 

Online afspraak verzoek 
Online kan je bij ons heel gemakkelijk via het formulier aan de rechterkant van deze pagina alvast je gegevens doorgeven. Indien de gevraagde gegevens zijn ingevuld is het daarna voor onze assistente een kwestie van de afspraak van aanmelding bevestigen. Zij kijkt dan wanneer de beste periode is om te starten met de zwangerschapscursus. Dit hangt samen met de uitgerekende datum. Het advies is om de cursus uiterlijk in de 37e zwangerschapsweek af te ronden. 

Na het ontvangen van je online gegevens krijg je onder knop “verzenden” een bevestiging te zien dat je verzoek verstuurd is. 

Aanmelden voor zwangerschapsbegeleiding of kraamperiode 

Je kan je aanmelden zodra je test positief is. Als je zwangerschap al verder gevorderd is kan dat uiteraard ook nog. Zodra we contact met je opnemen om de afspraak in te plannen, krijg je meer informatie over wat de eerste afspraak bij ons inhoudt.

Afspraak voor spiraal verwijdering en / of plaatsing

Je kan bij Puur verloskundigen ook terecht voor het verwijderen en / of plaatsen van zowel hormoon- als koperspiralen. Lees op de pagina anticonceptie meer over de mogelijkheden. 

Aanmeldformulier Puur verloskundigen