Lactatiekundig inloopspreekuur bij Puur

Vanaf 14 mei 2024 komt Jacqueline Holleman van Borstvoedingscentrum de Noordkop om de week een gratis lactatiekundig inloopspreekuur verzorgen bij Puur. 

Wat is het inloopspreekuur?

Jacqueline is beschikbaar voor vragen over (borst)voeding. Zij kan je informatie geven over borstvoedingsproblemen, praktische tips geven over borstvoeding i.c.m. werk /je privé leven, het afbouwen van borstvoeding en nog veel meer.
Het inloopspreekuur bieden wij gratis aan zodat iedereen er gebruik van kan maken. Wil je het spreekuur bezoeken? Je bent van harte welkom voor (korte) vragen en informatie.  Indien je meer begeleiding nodig hebt dan het inloopspreekuur kan je bij Jacqueline ook terecht voor lactatiekundige consulten. Alhier is te vinden welke diensten zij nog meer aanbiedt. 

Wie is Jacqueline?

Jacqueline is getrouwd en moeder van drie volwassen mannen.
Borstvoeding is voor haar altijd het logische vervolg op een zwangerschap geweest, maar dat wil niet zeggen dat het altijd vanzelf gaat. Ondanks goede voorbereiding kunnen er situaties ontstaan waarbij hulp nodig is. Hulp van een specialist. Algemene adviezen en of verouderde inzichten kunnen ontoereikend en verwarrend zijn.  Samen kun je met Jacqueline zoeken naar een oplossing die bij jou en jouw situatie past en waar je mee verder kunt!

Wanneer is het inloopspreekuur bij Puur?

Het lactatiekundig inloopspreekuur is in de even weken op dinsdag ochtend van 09.00 tot 10.00 uur. Jacqueline is aanwezig in spreekkamer 2. Staat de deur open? Lopen dan gerust naar binnen. Indien de deur dicht is verzoeken wij je op één van de poefen in de gang te wachten tot je aan de beurt bent. 

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van Borstvoedingscentrum de Noordkop