Puur Mini winkel - verkoop en verhuur artikelen

Geopend tijdens aanwezigheid van de assisitente

Verkoop en verhuur artikelen

Wij begrijpen als geen ander hoe spannend, bewogen en soms uitdagend de reis van kinderwens naar zwangerschap, bevalling en het ouderschap kan zijn.  Daarom zijn wij er, naast onze rol als verloskundigen, om je te ondersteunen met een fantastische selectie artikelen die jouw ervaring comfortabel, stijlvol en onvergetelijk maken.  Omdat sommige producten slechts tijdelijk nodig zijn, bieden wij bevalbaden en borstvoedingskolf door middel van verhuur aan. Daarnaast verkopen wij cadeau artikelen die een link hebben met zwangerschap of aanstaand ouderschap. Denk hierbij aan unieke zwangerschapsaankondigingen, ansichtkaarten, bewaarkisten, echofotolijstjes en tal van andere kleine producten. Met onze Puur mini winkel zorgen wij er graag voor dat jullie de de speciale momenten van zwangerschap tot en met het ouderschap kunnen vieren. Onze Puur mini winkel is geopend indien onze assistente aanwezig is, locatie te Schagen. Neem gerust een kijkje bij Noord 84. 

Bevalbaden

Elk moment van je zwangerschap is uniek . Wij willen ervoor zorgen dat jouw bevallingservaring zo positief mogelijk is. Daarom bieden we de mogelijkheid om een bevalbad te huren, waardoor je op een comfortabele en intieme manier kunt bevallen. Het reserveren van een bevalbad bij ons is eenvoudig. Kom je er niet uit, dan begeleiden onze assistentes je graag door het proces, zodat jij je daarna weer kunt concentreren op de aankomende geboorte.
Meer informatie over de voordelen van een waterbevalling zijn elders op onze website te lezen.

Borstvoedingsartikelen

Bij het geven van borstvoeding is het meestal niet nodig om hulpmiddelen in te zetten. Het vrouwelijk lichaam past zich tijdens de zwangerschap aan voor het voeden van het kindje en lukt het de meeste pasgeboren baby’s na enkele dagen goed en krachtig aan de borst te drinken.|
In sommige situaties is het niet haalbaar om binnen korte tijd de voeding goed op gang te brengen. Dit kan door factoren bij de moeder komen, denk aan pijn en ongemak. Het kan ook door de achterblijvende drinktechniek van de baby komen. In deze gevallen kan het wenselijk zijn om gebruik te maken van hulpmiddelen om daarbij de productie te stimuleren of de klachten te verhelpen of verminderen. Daarnaast vraagt het combineren van borstvoeding en werk de nodige aandacht.

ARDO borstvoedingsartikelen

Ardo medical is een specialist op het gebied van borstkolven, Ardo_Bellis_double_side_CMYKook bieden ze borstvoedingshulpmiddelen en natuurlijke verzorgingsproducten voor moeder en kind in de borstvoedingsperiode.
Puur verloskundigen is verhuur- en verkooppunt voor Ardo-producten. Als verloskundigenpraktijk hebben wij hierdoor de artikelen voorhanden waardoor wij je direct bij iedere situatie van advies en artikelen kunnen voorzien. De Ardo producten hebben een mooie prijs- kwaliteit verhouding. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig en de service is uitstekend! 

Wij verhuren de ARDO Bellis kolf.  Indien huur van de kolf gewenst is, is het belangrijk op de hoogte te zijn van onze algemene (ver)huur voorwaarden en is het noodzakelijk een huurcontract te ondertekenen.

Hieronder zijn de artikelen te vinden die wij van ARDO verkopen.

TENS

Bij Puur verloskundigen stellen we het handige TENS-apparaat beschikbaar voor verhuur, inclusief benodigde stickers, tegen een kostprijs van slechts 25 euro. TENS staat voor Transcutane Electrische Neuro Stimulatie en is een pijnverlichtingsmethode. Volgens deze theorie waarop dit gebaseerd is kun je de doorgifte van pijnprikkels beïnvloeden. Prikkels anders dan weeënprikkels, zoals elektrische pulsen via de huid, zorgen ervoor dat de pijn van de weeën minder goed aankomt in de hersenen. Het gevoel van pijn wordt als het ware afgezwakt door andere prikkels. De TENS is niet schadelijk voor jou of voor de baby. Het TENS apparaat kan je ten tijde van je bevalling huren. Lees meer informatie over de GeboorteTENS.

Voorwaarden

  • Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten.
  • De onderstaande genoemde Puur verloskundigen ARDO verkoopprijs geldt voor cliënten die onder de zorgverlening vallen van Puur Verloskundigen. Indien dit niet van toepassing is houden wij de consumenten adviesprijs van ARDO aan.
  • Betalen is alleen mogelijk middels pin. Wij nemen geen contant geld aan.  
ardo-ardo-calypso-conversieset-excl-afkolfset-1

Calypso conversieset € 130,50

Consumenten prijs 2024 € 145,00

Alyssa conversieset

Alyssa conversieset € 148,50

Consumenten prijs 2024 € 165,00

Double Pumpset

Double Pumpset € 35,96

Consumenten prijs 2024 € 39.95

Amaryll combikit

Amaryll combikit € 20,25

Consumenten prijs 2024 € 22,50

Borstvoedingstas compleet

Borstvoedingstas compleet € 65,25

Consumenten prijs 2024 € 72,50

Borstvoedingstas

Borstvoedingstas € 49,50

Consumenten prijs 2024 € 55,00

Koeltas compleet

Koeltas compleet € 25,65

Consumenten prijs 2024 € 28,50

Bottle set (3 stuks in doos)

Bottle set (3 stuks in doos) € 12,15

Consumenten prijs 2024 € 13,50

Tulips maat M en L

Tulips maat M en L € 8,96

Consumenten prijs 2024 € 9,95

EasyFreeze / Easy Store

EasyFreeze / Easy Store € 7,97

Consumenten prijs 2024€ 8,85

Multi - mam compressen (12)

Multi - mam compressen (12) € 10,79

Consumenten prijs 2024 € 11,99

Aryana tinctuur

Aryana tinctuur € 10,50

Consumenten prijs 2024€ 10,50