Puur Verloskundigen - Aanmelden

Aanmelden kan online of telefonisch

Hoe kan ik mij aanmelden bij Puur verloskundigen in Schagen en omgeving?

Aanmelden kan op twee manieren, namelijk online of telefonisch.

Online aanmelden
Online aanmelden kan bij ons heel gemakkelijk via het formulier aan de rechterkant van deze pagina. Indien de gevraagde gegevens zijn ingevuld is het daarna voor onze assistente een kwestie van bellen voor het inplannen van de eerste afspraak.

Na het ontvangen van je online aanmelding krijg je onder knop “verzenden” een bevestiging te zien dat je aanmelding verstuurd is. Onze assistente neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je eerder zorgvragen hebben kun je tussen 09.00 en 16:00 uur contact opnemen via telefoonnummer 06-30 345 346. Voor dringende zaken verzoeken wij je te allen tijden contact opnemen via 06-30 345 346. Voor administratieve vragen verzoeken wij je om contact op te nemen met onze assistente(s). 

Telefonisch aanmelden
Telefonisch aanmelden kan door te bellen met 0224-781008. Je krijgt dan onze assistente Fiona of Thalita aan de telefoon. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:45 tot 12.30 uur. Het is handig om je BSN-nummer bij de hand te houden. De informatie aan de rechterkant van deze pagina wordt telefonisch gevraagd.

Wanneer kan ik mij aanmelden als nieuwe zwangere bij Puur verloskundigen?

Je kan je aanmelden zodra je test positief is. Als je zwangerschap al verder gevorderd is kan dat uiteraard ook nog. Zodra we contact met je opnemen om de afspraak in te plannen, krijg je meer informatie over wat de eerste afspraak bij ons inhoudt.

Als zwangere is het belangrijk foliumzuur te slikken tot de 10e week van je zwangerschap. Slik je dit nog niet, dan willen wij jou aanraden dit alsnog te doen. Kijk voor meer informatie op de website onder het kopje kinderwens bij foliumzuur.
Daarnaast is het advies van de gezondheidsraad om tijdens je zwangerschap ook dagelijks 10 microgram vitamine D te slikken. 

Wanneer kan ik mij aanmelden voor het kraambed?

Je kan je bij ons al in de zwangerschap aanmelden voor begeleiding tijdens de kraamperiode. Voor jezelf, maar ook voor ons, is het prettig om al kennis te maken tijdens de zwangerschap. Contact en zorginhoudelijk gegevens evenals wensen ten aanzien van de kraamperiode kunnen wij op deze manier al vóór het kraambed doornemen.

Aanmeldformulier Puur verloskundigen