Pretecho's

Wil je baby extra zien? Dat kan door middel van een pretecho

Pretsecho, zowel in 2D, 3D en 4D 

Soms wil je je kindje vaker zien dan dat medisch noodzakelijk is. Om je kindje beter te leren kennen, de verwachting te delen met naasten, of simpelweg omdat je je groeiende gezin wilt zien ontwikkelen, is een pretecho een prachtige keuze. Met elke pretecho vangen we puurheid en emotie in beeld. Ontdek de schoonheid van jouw zwangerschap met onze pretecho's.

Wat maakt onze pretecho's uniek?
Onze ervaren echoscopiste legt jouw meest kostbare momenten vast in beelden die het verwachten vereeuwigen. Voel de blijdschap terwijl je jouw kleintje ziet groeien en bewegen. Onze geavanceerde echotechnologie zorgt voor heldere, levendige beelden, waardoor je een mooie blik op jouw baby krijgt. De details van kleine handjes en voetjes worden groots in beeld gebracht. Geniet van een ontspannen en gastvrije sfeer tijdens je pretecho. We nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je elke kostbare seconde van de ervaring koestert. Onze echoscopiste is niet alleen bekwaam, maar ook enthousiast om jou te helpen de magie van het ouderschap te ervaren. 

Boek nu jouw pretecho-ervaring en laat puur geluk beginnen! 

pretecho overzicht

 

Ontdek het Geslacht van Jullie Baby met Onze Geslachtsbepalende Echo

Bij onze praktijk bieden we aanstaande ouders de kans om het geslacht van hun baby te onthullen met onze geslachtsbepalende echo. Vanaf 15 weken zwangerschap kun je deze speciale ervaring beleven. Bij de afspraak, die voor een tijdsblok van 15 minuten wordt ingepland, krijg je de kans om jullie baby te zien én het geslacht te vernemen, en dit alles voor een all-inclusive tarief van € 40,00. Natuurlijk bieden we ook de optie om het geslacht als verrassing te bewaren tot jullie eigen gender reveal plaatsvindt.

Wat je kunt verwachten:

 1. Vroege onthulling: Vanaf 15 weken zwangerschap kunnen jullie al een glimp opvangen van het geslacht van jullie baby. Het is een speciaal moment waarop jullie de eerste inzage krijgen.

 2. Gerichte afspraak: Onze geslachtsbepalende echo duurt 15 minuten. We richten ons in 1e instantie op het identificeren van het geslacht en zorgen voor een ontspannen, informatieve 2D echo afspraak. Tevens laten we je kindje in ontwikkeling zien, zover als dat de baby dat toe laat binnen de afspraaktijd. 

 3. Waardevolle herinnering: Als blijvende herinnering ontvangen jullie twee mooie 2D zwart-wit foto's van de echo, zodat jullie dit moment voor altijd kunnen koesteren. Optioneel is om een USB-stick tegen betaling van € 5,00 euro te kopen. Hier kunnen extra gemaakte bewegende beelden én 2D foto's op worden opgeslagen. 

Als jullie het extra spannend willen maken, bieden we de optie om het geslacht van jullie baby op een briefje mee te krijgen, zodat jullie op een later moment een speciale gender reveal kunnen organiseren. Of wellicht hebben jullie een andere creatieve keuze voor de onthulling van het geslacht uit onze winkel uitgezocht. Wij staan open om jullie hierin te ondersteunen.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor de geslachtsbepalende echo. We kijken ernaar uit om jullie te helpen dit opwindende hoofdstuk in jullie leven te markeren.

geslacht in 2D en 3D

Zwanger van een meerling?

Indien je zwanger bent van een tweeling, wordt er bij de geslachtsbepalende echo 25 minuten tijd gereserveerd, met kosten van €60,00.

Ontdek Samen Jullie Baby met Onze 2D Pretecho Afspraak

Bij onze praktijk bieden we een speciale gelegenheid voor aanstaande ouders om jullie baby te bewonderen met onze 2D pretecho afspraak. Tijdens deze sessie staat het verkennen van jullie kleintje in prachtige 2D-beelden centraal. De afspraak is gepland voor 20 minuten en biedt een unieke ervaring voor een bedrag van €60,00. Bij deze sessie ontvang je drie mooie zwart-wit foto's als blijvende herinnering.

Wat je kunt verwachten:

 1. 2D weergave: Tijdens de pretecho sessie krijgen jullie de mogelijkheid om jullie baby te zien in levendige 2D-beelden, wat een emotionele en bijzondere ervaring kan zijn.

 2. Tijd voor verkenning: We nemen ruim de tijd gedurende de 20 minuten, zodat jullie op jullie gemak en in alle rust kunnen genieten van het bekijken van jullie baby.

 3. Gedenkwaardige herinnering: Als aandenken ontvangen jullie drie prachtige zwart-wit foto's van de pretecho, zodat jullie deze intieme momenten voor altijd kunnen koesteren.

Voor een extra tastbare herinnering bieden we de mogelijkheid om een USB-stick aan te schaffen voor een vergoeding van € 5,00. Hierop kunnen we de beelden van de pretecho zetten, zodat jullie deze speciale momenten altijd bij je kunnen dragen.

Bij onze praktijk streven we ernaar om deze pretecho-ervaring zo bijzonder en memorabel mogelijk te maken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor de 2D pretecho. We kijken ernaar uit om jullie te helpen deze unieke momenten met jullie baby te beleven.

2D 25-30 wkn

Zwanger van een meerling?

Indien je zwanger bent van een tweeling, bieden we je bij deze echo twee opties aan:

 1. Een echo van 20 minuten voor €60,00, zoals eerder beschreven.
 2. Een echo van 30 minuten voor €90,00, met een grotere kans op mooie beelden, passend bij een meerlingzwangerschap.

Ervaar een compleet beeld van jou baby met onze 2D + 3D + 4D Pretecho

Wij bieden de mogelijkheid om een compleet beeld van je baby te krijgen door te hem/haar te bewonderen met onze 2D + 3D + 4D pretecho. Tijdens deze uitgebreide sessie krijgen jullie de kans om jullie kleintje te bekijken in verschillende dimensies. De afspraak duurt 30 minuten en biedt een uitgebreide weergave voor 105,00 euro, inclusief drie prachtige zwart-wit foto's als aandenken.

Wat je kunt verwachten:

 1. Compleet beeld: Tijdens de pretecho sessie krijgen jullie een volledig beeld van jullie baby in zowel 2D, wat gedetailleerde beelden biedt, als 3D en 4D voor een meer realistische kijk op jullie kleintje.

 2. Tijd voor verkenning: We plannen een uitgebreide sessie van 30 minuten, zodat jullie de tijd hebben om in alle rust te genieten van de verschillende beeldopties van jullie baby.

 3. Gedenkwaardige herinnering: Als blijvende herinnering ontvangen jullie drie prachtige zwart-wit foto's van de pretecho, zodat jullie deze bijzondere momenten voor altijd kunnen koesteren.

Voor een extra tastbare herinnering bieden we de mogelijkheid om een USB-stick aan te schaffen voor een kleine vergoeding. Hierop kunnen we de beelden van de pretecho zetten, zodat jullie deze speciale momenten altijd bij je kunnen dragen.

Let op: wij bieden geen kosteloos herhaalconsult aan als de beelden onverhoopt tegenvallen. Wij streven naar de best mogelijke beelden tijdens jullie afspraak.

Bij onze praktijk willen we deze pretecho-ervaring zo bijzonder mogelijk maken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor de 2D + 3D + 4D pretecho. We kijken ernaar uit om jullie te helpen deze unieke momenten met jullie baby te beleven.

2 en 3D

Zwanger van een meerling?

Indien je zwanger bent van een tweeling, bieden we je bij deze echo twee opties aan:

 1. Een echo van 30 minuten voor €105,00, zoals eerder beschreven.
 2. Een echo van 45 minuten voor €157,50, met een grotere kans op mooie beelden, passend bij een meerlingzwangerschap.

Herhaal-Echoscopie voor een Verbeterde Beeldvorming

Bij onze praktijk bieden we de optie voor een herhaal-echoscopie in het geval de eerder verkregen beelden niet aan jullie verwachtingen voldeden. We begrijpen hoe belangrijk het is om de best mogelijke ervaring te bieden. Daarom stellen we deze herhaal-mogelijkheid beschikbaar voor een consult van maximaal 15 minuten, gericht op het verbeteren van de 3D beeldvorming.

Wat houdt dit in?

Indien de eerdere 3D beeldvorming niet volledig aan jullie verwachtingen voldeed, bieden we een herhaalconsult aan voor een maximale tijdsduur van 15 minuten. Tijdens deze afspraak streven we ernaar om een nieuwe 3D afbeelding te creëren die meer voldoet aan jullie wensen en verwachtingen.

Voorwaarden en afspraken

 • De kosten voor dit herhaalconsult bedragen 40 euro.
 • Het herhaalconsult is uitsluitend beschikbaar als opvolging van een eerdere 3D echoscopie die niet bevredigend was.
 • Hoewel we ons inzetten voor verbetering, kunnen we niet garanderen dat de beelden volledig aan de verwachtingen zullen voldoen.

Bij onze praktijk willen we graag jullie ervaring zo optimaal mogelijk maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze herhaal-echoscopie afspraken. We zijn er om jullie te ondersteunen en streven naar het bieden van de best mogelijke ervaring.

Ontdek onze echopakketten voor een onvergetelijke ervaring

Wij bieden verschillende echopakketten aan, elk ontworpen om jullie bijzondere momenten tijdens de zwangerschap te verrijken.

Echopakket 1: Basiservaring

In ons Echopakket 1 krijg je een combinatie van een geslachtsbepalende echo en een 2D echo, dit alles voor een totaalbedrag van 90 euro. Een prachtige kans om zowel het geslacht van je baby te ontdekken als de ontwikkeling van je baby op verschillende momenten in beeld te kunnen volgen. 

Echopakket 2: Uitgebreide Verkenning

Met ons Echopakket 2 ontvang je zowel een geslachtsbepalende echo als een uitgebreide 2D/3D/4D echo voor 130 euro. Een diepgaande ervaring waarbij je niet alleen het geslacht van je baby kunnen ontdekken, maar ook je kleintje kan bewonderen in verschillende weergaven.

Echopakket 3: Ultieme Beleving

Ontdek de ultieme ervaring met ons Echopakket 3, waarin jullie toegang krijgen tot een geslachtsbepalende echo (kosteloos inbegrepen) en twee keer een uitgebreide 2D+3D+4D echo voor 190 euro. Hierbij krijgen jullie de mogelijkheid om niet alleen het geslacht van jullie baby te onthullen, maar ook tweemaal te genieten van een diepgaande ervaring waarbij je jou kleintje kan bewonderen in verschillende weergaven.

Stap in de wereld van pretecho's met onze echopakketten, waarin we streven naar het bieden van onvergetelijke momenten tijdens jullie zwangerschap. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een van onze echopakketten. We kijken ernaar uit om jullie te helpen deze bijzondere momenten met jullie baby te beleven.

Voor de pretecho's gelden specifieke voorwaarden. We verzoeken je om deze voorwaarden door te nemen. Het laten uitvoeren van een pretecho is geheel optioneel en een persoonlijke keuze.

Je bent vrij om iedereen mee te nemen die je graag bij dit bijzondere moment wilt hebben. Iedereen is van harte welkom. 

De kleinste dingen nemen in je hart soms de meeste ruimte in.

- Winnie the Pooh -