Puur Verloskundigen - De Praktijk

Team van 4 verloskundigen en 2 praktijkassistentes

Puur verloskundigen

Puur Verloskundigen is een sprankelende, energieke verloskundigenpraktijk met vier ervaren en enthousiaste verloskundigen en 2 praktijkassistentes die vanuit hun hart werken. Wij werken al enkele jaren plezierig samen en vormen een goed team. Gezamenlijk hebben wij een visie ontwikkeld die wij in onze verloskundigen praktijk willen uitdragen: Persoonlijke zorg op ieders beleving en wensen afgestemd, dat is waar wij voor gaan! Wij zien dit als belangrijk ingrediënt van een goede samenwerking wat bijdraagt aan de kwaliteit van hoogwaardige zorg.

Persoonlijke zorg

Zwangerschap en bevalling zijn in onze ogen een natuurlijk wonder, zo bijzonder voor iedere zwangere en haar partner, op hun eigen manier. Persoonlijke zorg op ieders beleving en wensen afgestemd, dat is waar wij voor gaan!

24 uur per dag bereikbaar

Wij werken met bereikbaarheidsdiensten en zijn daarmee 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. De dienstdoende verloskundige is bereikbaar voor alle dringende zorgvragen. Daarnaast houden we meerdere dagen per week spreekuur in Schagen. We leren elkaar tijdens de zwangerschapscontroles kennen. Hierdoor hopen wij jullie het vertrouwen te kunnen geven in jullie zwangerschaps- en geboorteproces om op en top klaar te zijn voor het ouderschap en de nieuwe gezinssituatie. Tijdens onze begeleiding vinden het belangrijk dat de wensen van jou en je partner centraal staat.

Onze locatie

De verloskundigenpraktijk bevindt zich op Noord 84 te Schagen nabij het centrum en is zowel te voet, op de fiets, met de auto of met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Ingeschreven bij het kwaliteitsregister

Wij zijn per verloskundige ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV. Dit register is een bewijs dat de verloskundige op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen door middel van extra scholing.

Verhindering melden

Indien je verhinderd bent verzoeken wij jullie dit minimaal 24 uur van te voren door te geven.

Puur voor jouw zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Voorbereid een nieuw leven tegemoet