Kinderwensspreekuur

Ook bij vragen over je kinderwens ben je welkom bij Puur verloskundigen

Kinderwensspreekuur

Als je een kinderwens hebt, kun je bij ons terecht met vragen over (gezond) zwanger worden. Ook als de zwangerschap uitblijft en je graag meer informatie wilt over de mogelijke oorzaken, kun je contact met ons opnemen. Samen kunnen we bespreken wat de kans op een zwangerschap kan vergroten. Mogelijk volgt het advies om een verwijzing naar een huisarts of gynaecoloog te regelen.

Afspraak voor kinderwensspreekuur

Je kunt per mail of telefonisch contact opnemen met ‘Puur verloskundigen’. De assistente kan indien gewenst een afspraak inplannen voor het spreekuur in Schagen of Anna Paulowna. Tijdens deze afspraak, ook wel ‘kinderwens spreekuur’ genoemd, kunnen wij je persoonlijk advies geven over gezond leven en zwanger worden en zijn. Indien je een afspraak bij ons hebt is het handig om alvast na te denken over (mogelijk) erfelijke aandoeningen die in je familie voorkomen.

Tip als voorbereiding op het kinderwensspreekuur

Een handige hulp ter voorbereiding op de afspraak is de website van zwangerwijzer. Vul de vragenlijst in op deze website en neem een printje hiervan mee naar de afspraak. Je mag de ingevulde vragenlijst ook vooraf mailen of inleveren bij ons of de assistente. In overleg met de assistente kan het ook zijn dat zij verzoekt onze eigen vragenlijst digitaal in te vullen.

'Buig nooit je hoofd, anders verlies je de horizon van je dromen uit het zicht'

– Kluun –