Aryana

Door de bevalling ontstaat bij veel vrouwen een wond in het perineum (stukje huid tussen vagina en anus) of de schaamlip. In veel gevallen is het nodig te hechten. De wond geneest in de meeste gevallen vanzelf, maar je kunt het genezingsproces ook helpen. Naast wondhygiëne en de wond laten drogen aan de lucht, kun je Aryana tinctuur gebruiken.

Wat doet Aryana tinctuur?

Aryana tinctuur verkoelt, ontsmet en helpt bij de wondgenezing. Daarnaast werkt het ondersteunend bij littekenvorming.

Hoe gebruik je Aryana tinctuur?

Breng de tinctuur aan op een gaasje en leg het gaasje tegen de wond aan. De tinctuur kan meerdere malen per dag gebruikt worden.

Waaruit bestaat Aryana tinctuur?

De tinctuur is gemaakt op basis van water, Sali en pepermunt extract.

Uit onderzoek is gebleken dat de tinctuur naast het versnellen van het genezingsproces de candidaschimmel kan bestrijden. Het pepermuntextract is werkzaam tegen deze schimmel, die de genezing van de wond kan verslechteren.

Puur verloskundigen

De verloskundigen van Puur hebben deze tinctuur in hun assortiment. De tinctuur is dus verkrijgbaar via ons tijdens het spreekuur of in de kraamperiode. De flesjes kosten € 10,50 (inhoud 50ml).

Heb je interesse in dit product of nog vragen? Stel ze gerust aan ons. Kijk voor andere verkoop- en verhuurartikelen op deze pagina van Puur verloskundigen.