Verloskunde coach, Sabine van der Meer, bij Puur!

Voor de verwerking van je zwangerschap, bevalling of bijvoorbeeld het vinden van een balans tussen de rol als moeder (die mogelijk anders is dan je had gedacht) en je werk / privé leven, kan een verloskunde coach van meerwaarde zijn. Wij geven met regelmaat kennis van deze optie en horen vaak achteraf van vrouwen dat ze veel aan de begeleiding hebben gehad. We zijn dan ook heel blij dat Sabine van der Meer van Praktijk MeerZicht vanaf juni 2024 bij ons op locatie verloskunde coachingsconsulten komt aanbieden.  

Ervaar je angst, spanning, somberheid of andere mentale klachten tijdens je zwangerschap of na de bevalling? Blijf hier niet alleen mee rondlopen, we kunnen er samen wat aan doen.

Wie is Sabine?

Sabine van der Meer is verloskundige, life & trauma coach en moeder van 3 kinderen. Zij helpt vrouwen met mentale klachten naar rust en vertrouwen, zodat zij een kickstart hebben in het ouderschap.

Wat is Sabine haar missie?

Bevallingstrauma voorkomen en genezen, en vrouwen voorbereiden op een bevalling vol vertrouwen en ontspanning. Met haar kennis, ervaring en toewijding staat zij klaar om jullie liefdevol te begeleiden naar jouw droombevalling en de beste start voor jullie kindje.

Afspraak inplannen met Sabine?

Wil je een afspraak bij Sabine inplannen op onze locatie 't Noord? Dat kan! Neem contact op via e-mail of telefoon met onze assistente, of geef het aan tijdens je volgende geplande controle bij de verloskundige.  Een (grtais) kennismakingsgesprek behoort tot de mogelijkheid.  Kijk voor meer informatie op de website van praktijk MeerZicht