Bevalbaden bij Puur verloskundigen

Een waterbevalling, ontspanning door warmte

Waterbevalling

Bij Puur Verloskundigen begrijpen we dat elke bevalling uniek is, en daarom bieden we een warme en comfortabele optie aan voor aanstaande moeders: de waterbevalling. Deze bijzondere ervaring wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen die het met zich meebrengt. Lees meer over o.a. de voordelen van waterbevallingen op de pagina baringshoudingen. 

Bij Puur Verloskundigen willen we ervoor zorgen dat jouw waterbevalling een onvergetelijke en zorgeloze ervaring wordt. Bij een thuisbevalling moet je zelf een bevalbad regelen als je dit wenst. Daarom bieden we de mogelijkheid om professionele bevalbaden te huren. Onze bevalbaden zijn speciaal ontworpen om comfort en hygiëne te garanderen, zodat je volledig kunt genieten van deze speciale gebeurtenis. Bij de verhuur van de bevalbaden geldt: OP = OP, dus reserveer je bevalbad tijdig!

De huur kosten van een bad inclusief pomp en koppelstukken zijn € 50,00 euro. Wij rekenen daarnaast € 50,00 borg.
Daarnaast is het noodzakelijk om een éénmalige set aanschaffen i.v.m. de hygiëne á € 98,00 euro. Deze hebben wij in de praktijk beschikbaar.

Bij een thuisbaring in bad verzoeken wij je wel de veiligheidsvoorwaarden door te lezen en in bezit te zijn van lange gynaecologische handschoenen.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over waterbevallingen en het huren van onze bevalbaden. 

Aanvraag (ver)huur bevalbad

Bevalbaden zijn bij onze assistentes vanaf 36,5 week zwangerschap af te halen voor verhuur. Hiervoor is het belangrijk om het formulier aan de rechterzijde van de website voorafgaand aan het ophalen van het bad in te vullen. Lees hier onze Algemene (ver)huurvoorwaarden en de belangrijke informatiebrief bij huur van onze bevalbaden.

Na het ontvangen van je online gegevens krijg je onder knop “verzenden” een bevestiging te zien dat je verzoek verstuurd is. Indien de gevraagde gegevens zijn ingevuld is het daarna voor onze assistente een kwestie van bellen voor het inplannen van een ophaal afspraak.  Onze assistente neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je eerder zorgvragen hebben kun je tussen 09.00 en 16:00 uur contact opnemen via telefoonnummer 06-30 345 346. Ben je onder zorg bij Puur verloskundigen en heb je dringende zaken, verzoeken wij je te allen tijden contact opnemen via 06-30 345 346. Voor administratieve vragen verzoeken wij je om contact op te nemen met onze assistente(s). 

Afspraak inplannen voor pretecho

Bij Puur verloskundigen ben je ook van harte welkom voor een pretecho. Soms wil je je kindje vaker zien dan dat medisch noodzakelijk is. Om je kindje beter te leren kennen, de verwachting te delen met naasten, of simpelweg omdat je je groeiende gezin wilt zien ontwikkelen, is een pretecho een prachtige keuze. Met elke pretecho vangen we puurheid en emotie in beeld. Ontdek de schoonheid van jouw zwangerschap met onze pretecho's. Lees meer op onze pagina pretecho's of vraag direct een afspraak aan via de knop hieronder. 

Aanvraag formulier bevalbad huren