Puur Verloskundigen - Puur Mini-Bieb

Kennis geeft vertrouwen

Puur Mini-Bieb

Er is zoveel informatie! Zwangerschap en het krijgen van een kind roept zoveel vragen op. Je ziet wat op televisie, leest wat in een tijdschrift, hoort wat van vrienden die al een kindje hebben en niet te vergeten het internet. Soms tijdens de zwangerschapscursus of bij de verloskundige op het spreekuur. Iedereen zoekt informatie op z’n eigen manier. Eén manier is het lezen van een boek. En echt, er zijn zóveel boeken over dit onderwerp! Als je zwanger bent, of vader wordt merk je dat je veel vragen hebt, hoe werkt dat? Is dat normaal? Hoe zou ik dit kunnen aanpakken? Informatie en kennis draagt bij aan vertrouwen en controle.

Mini-bieb

In onze verloskundigenpraktijk hebben we een mini bieb aangelegd met veel boeken over zwangerschap, bevalling, kraamperiode en het ouderschap. Leuke en grappige boeken, maar ook erg leerzame boeken. Voor ieder wat wils. Ook boeken die alleen aangeraakt mogen worden door aanstaande vaders ;-). Is er een grote broer of zus? Ook daar is aan gedacht. Op een leuke en speelse manier je kind voorbereiden op de komst van een broertje of zusje!

Hoe werkt het?

Je bent zwanger en bent onder controle bij ons in de praktijk. Je komt tijdens de aanwezigheid van onze assistente om een boek te lenen. Is het boek uit, dan lever je deze ook weer bij de assistente in. Onze assistentes houden bij welke boeken er uitgeleend en retour gegeven worden. 

Kosten Puur Mini-Bieb?

Totaal gratis, mogelijk gemaakt door Puur Verloskundigen.

Benieuwd of interesse in Puur Mini-Bieb?

Vraag ernaar bij één van onze assistentes of verloskundigen! Kijk op de praktijk welke boeken beschikbaar zijn, onderverdeeld in de volgende thema’s:

  • Zwangerschap
  • Bevallen
  • Kraamtijd
  • Borstvoeding
  • Voor vaders
  • Voor kinderen
  • Ontwikkeling en activiteiten
  • Her verloskundige leven / beroep

Aanvulling, tips of suggesties voor deze lijst? Wij horen deze graag!

Puur voor jouw zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Voorbereid een nieuw leven tegemoet